Choď na obsah Choď na menu
 


Dôkazy o tom, že počas klinickej smrti sa jedná o objektívne pozorovanie reality a nie o nejaké vidiny:

 

-Michaela Roser počas pobytu mimo telo detailne vypočula rozhovor medzi blízkymi svojej rodiny v nemocničnej reštaurácii, čiže ďaleko od tela v operačnej sále, a zároveň mimo jej stien. (...nemohla to teda počuť prirodzenými ušami...) -Hneď po návrate do tela rozhovor do detailu prerozprávala. Rodina sa nestačila diviť, odkiaľ to vie.

-Iný pacient, ktorý zomrel na infarkt, zas stretol a rozprával sa so svojim dedkom, ktorý zhodou okolností tiež v tom istom čase zomrel na infarkt, ibaže o 500 km ďalej. (...nemohol to teda počas svojej klinickej smrti vedieť prirodzenou cestou...) -Hneď po návrate do tela o tom porozprával.

-Ďalší, Jerry Baldwin, sa vznášal mimo telo ponad svoj dom, a videl všetko, čo sa dialo v okolí domu. -Po návrate to presne popísal. Lekári, ktorým to povedal, sa nestačili diviť, odkiaľ to vie.

-Atď...

...Argumenty prizvaného skeptika, ktoré v dokumente zaznievajú, sú nedostatočné. -Jedná sa v skutočnosti iba o PSEUDOskeptika, ktorý sa dopúšťa logických klamov: "Lenivá indukcia" a "Klam daný vylúčením".

Viac vo videodokumente: Byl jsem mrtvý.