Choď na obsah Choď na menu
 


 Obrázok

    Latiméria divná patrí do čeľade lalokoplutvovcov, ktoré vraj žili pred 410 až 65 miliónmi rokov - no vo vyšších vrstvách geologického rebríčka (...tj. nad 65 mil.r.) sa už nevyskytujú. Žiadna ďaľšia fosília lalokoplutvej ryby vyššie už nieje..... -Človek by teda povedal, že asi vyhynuli - alebo sa časom pretvorili na čosi iné (...preto zmizli zo záznamu). -Evolucionisti hovoria: -Vidíte, aký máme dôkaz správnosti našej interpretácie geologického záznamu, keď skoro každú časť fosílneho rebríčka charakterizuje určitý druh živočíchov, pričom vyššie vrstvy ho už neobsahujú! -To vraj preto, lebo žili LEN v tom období - a POTOM sa evolučne pretvorili na "čosi iné"....
-Toľko teda slová fosílneho záznamu z pohľadu evolucionistickej interpretácie....

Čo dodať.....

Latimeria, ako zástupca vyhynutého druhu lalokoplutvých, ŽIJE PODNES!!! (....s malou odchylkou oproti svojim fosílnym "kamarátom"...)
-GEOLOGICKÝ ZÁZNAM OD 65 MIL. ROKOV PO DNES ICH VŠAK NEOBSAHUJE ! ! !
-Podobných prípadov je ďaleko viac, než len Latimeria.
-Sú svedectvom nesprávneho výkladu geologického rebríčka evolucionistickými paleontológmi.

Autor stránky www.planetopia.cz na túto tému napríklad povedal:  "Problém je v tom, že latimérie je hlubokomořská ryba, která se pohybuje v hloubkách okolo osmi set metrů. Nevím jak vy, ale já žádného paleontologa hledajícího zkameněliny s ponorkou neznám."
-Neuvedomuje si však, že hlbokomorských fosílii je dnes veľa - a počíta sa s nimi v evolučnej teórii. -Žeby lalokoplutvé medzi nimi vo vyšších vrstvách akosi záhadne neboli? -Evolucionisti majú predsa dosť teórii popisu toho, ako sa fosílie hlbokomorských živočíchov dostali na pevninu. -Pochopiteľne, teória celosvetovej potopy medzi nimi nieje.