Choď na obsah Choď na menu
 


  Prorok Dr. David Edward Owuor bol povolaním lekár-vedec molekulárny genetik, ktorého Pán v roku 2003 povolal z týchto najvyššsích vedeckých kruhov do mezinárodného úradu proroka s konkrétnym poverením od Pána Ježíše Krista, aby pripravoval jeho ľud na jeho blízky príchod. 

Jeho povolanie

„V roku 2003 pri pobyte v Chicagu, som jednej noci spal v posteli, keď sa mi vo videní ukázal Pán sprevádzaný Danielom, Elijášom a Mojžišom, ako svedkami. Dotkol sa ma ľavou rukou a pozdvihol ma. Nechápal som, čo to znamená. Povedal mi: ,Chcem, aby si bol mojou rukou na Zemi.‘ Ukázal mi cestu, po ktorej mám ísť, ukázal mi trón a vovnútri bola Truhla Novej zmluvy,“.  2. apríla 2004 sa mu ukázal Boh sprevádzaný Jánom Krstiteľom a povedal, aby prikazoval štyrom stranám sveta, aby sa pripravili na príchod Ježiša Krista. To bolo vo videní v 3:29 hod. v noci. „Došlo k zemetraseniu, Pán mi dal Mojžišovu palicu a požiadal ma, aby som varoval všetky národy Zeme, aby činili pokánie zo sexuálnych hriechov, klamania, čarodejníctva a kázania peňazí tak, aby bol obnovený Pánov oltár,“. Média po celom svete venovali Dr. Owuorovi značnú pozornosť, pretože predpovedal rôzne zemetrasenia a záplavy, ku ktorým potom došlo. V júni, októbri a novembri 2003 predpovedal ázijské tsunami, ku ktorému potom v decembri došlo, americký hurikán Katrinu a opakované zemetrasenia v Pákistane – k ktorým všetkým potom došlo.

Videnia

Stačí si ho vypočuť, a každý kto pozná bibliu a verí jej posolstvu ihneď rozpozná, že to nieje falošný prorok. Jeho pravosť potvrdzuje tiež mnoho naplnených proroctiev.

 

 

Prichádza zmätok.

 

Prejsť do diskusie.